07.05.18

Kviečiame į seminarą „Kaip išvengti pavojingų cheminių medžiagų kasdienėje buityje?“


Kasdien, kartais ir patys to neįtardami, susiduriame su gausybe pavojingų cheminių medžiagų. Jos slypi visur – buitiniuose valikliuose, kosmetikoje, plastikiniuose induose, žaisluose, drabužiuose… Šios medžiagos turi neigiamą poveikį mūsų sveikatai ir aplinkai. Kaip šias medžiagas atpažinti ir kaip jų išvengti? Kviečiame apie tai pasikalbėti.

VšĮ Baltijos aplinkos forumas kartu su Kauno rajono savivaldybe kviečia Kulautuvos ir apylinkių gyventojus į nemokamą seminarą „Kaip išvengti pavojingų cheminių medžiagų kasdienėje buityje?“.

Jame daugiau sužinosite apie įvairių buitinės chemijos priemonių bei kasdienių kosmetikos ir higienos produktų sudėtyje pasitaikančias pavojingas chemines medžiagas ir jų trumpalaikį bei ilgalaikį poveikį, kaip jas atpažinti, kaip skaityti produktų etiketes ir rasti sveikų bei aplinkai nepavojingų alternatyvų.

Registracija

Seminaras Kulautuvos gyventojams vyks 2018 m. gegužės 11 d. 14 val. Kulautuvos seniūnijos salėje (Poilsio g. 5, Kulautuva).

Dalyvavimas renginyje – visiškai nemokamas. Kviečiame registruotis į renginį paspaudus šią nuorodą: https://goo.gl/XWKaw6


burberry outlet online