03.09.18

Kviečiame į tarptautinį seminarą apie cheminių medžiagų pakeitimą


Kviečiame dalyvauti išskirtiniame seminare apie pavojingų cheminių medžiagų valdymą ir pakeitimą, kuris vyks rugsėjo 20 d. Aplinkos ministerijoje. Seminaras nemokamas.

Renginį organizuoja Aplinkos apsaugos agentūra kartu su Baltijos aplinkos forumu.

Griežtėjant teisės aktų reikalavimams pavojingų medžiagų pakeitimo praktika darosi kaip niekada aktuali. Šis renginys – tai puiki galimybė sužinoti daugiau apie cheminių medžiagų pakeitimo svarbą, išklausyti užsienio svečių iš Europos cheminių medžiagų agentūros (ECHA), Europos metalų asociacijos („Eurometaux“) bei Europos chemijos pramonės tarybos (CEFIC), bei sužinoti apie įgyvendinamus pakeitimo atvejus Baltijos šalyse vykdant projektą „LIFE fit for REACH ir galimybes jame dalyvauti.

Pažangiausi šios srities profesionalai papasakos jums ne tik apie tai, kodėl reikia atlikti pakeitimus ir to svarbą, bet ir su kokiais iššūkiais susiduria įmonės norinčios pakeisti pavojingas chemines medžiagas saugesnėmis. Taip pat sužinosite kaip suvaldyti iš to kylančias problemas ir pasinaudoti atsirandančiomis galimybėmis tiekimo grandinėje atliekant pavojingų cheminių medžiagų pakeitimą.

Norinčius dalyvauti prašome registruotis iki 2018 m. rugsėjo 18 d. Užsiregistruoti į seminarą galite, užpildžius registracijos formą.

Renginio metu bus užtikrintas sinchroninis vertimas į/iš lietuvių kalbą. 

Seminaras vyks 2018 m. rugsėjo 20 d. Aplinkos ministerijoje (A. Jakšto g. 4/9, Vilnius), 506 kab. Pradžia 9.30 val., registracija prasideda 9:00.

Seminaro programą rasite čia.

Visais klausimais, susijusiais su seminaro organizavimu, prašome kreiptis į Cheminių medžiagų skyriaus vyr. specialistę Beata Volujevič (el.p. beata.volujevic@aaa.am.lt, tel.: (8-7) 066 2033).


burberry outlet online