28.03.12

Kviečiame dalyvauti seminare Baltijos šalių specialistams apie mišinių klasifikavimą, ženklinimą ir pakavimą pagal Reglamento (EB) Nr. 1272/2008 (CLP) reikalavimus


Baltijos aplinkos forumas kviečia į seminarą Baltijos šalių specialistams apie mišinių klasifikavimą, ženklinimą ir pakavimą pagal CLP reglamento reikalavimus, kuris vyks gegužės 2-3 d. Vilniuje (viešbutyje Holiday Inn, Šeimyniškių g. 1) 

Renginyje bus pristatyta esama padėtis ir pagrindiniai iššūkiai įgyvendinant CLP reglamentą, informuojama apie mišinių klasifikavimo reikalavimus bei pasikeitimus. Taip pat bus diskutuojama, kaip CLP reglamento pokyčiai paveikė pramonės įmones bei atsakingas institucijas, pateikiama praktinių mišinių klasifikavimo pavyzdžių.
Seminaro pradžia gegužės 2 d. 12.30 val., pabaiga – gegužės 3 d. 13.00 val.

Kviečiame dalyvauti atsakingų už CLP reglamento įgyvendinimą ir kontrolę institucijų (Aplinkos, Ūkio, Sveikatos, Socialinės apsaugos ir darbo ministerijų, Aplinkos apsaugos agentūros, Ne maisto produktų inspekcijos, Muitinės)  atstovus.

Renginys vyks anglų kalba.

Prašome registruotis internetu užpildant el. formą  iki balandžio mėn. 20 d.

REGISTRACIJA Į SEMINARĄ

Seminaras yra nemokamas, kelionės ir apgyvendinimo išlaidas padengs organizatoriai, taip pat dalyviams bus organizuoti pietūs ir kavos pertraukos. Dalyvių skaičius ribotas, todėl anksčiau užsiregistravusiems bus teikiama pirmenybė (jeigu bus daug norinčių, taip pat bus ribojamas ir dalyvių iš vienos organizacijos skaičius). 

Kilus klausimams kreipkitės į Justę Buzelytę telefonu 8 5 215 9287 arba el. paštu juste.buzelyte@bef.lt.

Iki susitikimo!


burberry outlet online