05.10.11

Kviečiame į seminarus „Vandens aplinkai pavojingos medžiagos įmonėje: jų identifikavimas ir pakeitimas“


Baltijos aplinkos forumas kviečia į seminarus „Vandens aplinkai pavojingos medžiagos įmonėje: jų identifikavimas ir pakeitimas“, kurie vyks spalio 18 d. Vilniuje (viešbutyje „Holiday Inn“, Šeimyniškių g. 1), spalio 19 d. Kaune (Best Western „Santakos viešbutis” J.Gruodžio g. 21, LT-44293 Kaunas) ir spalio 20 d. Klaipėdoje (Nesė pramogų bankas, Turgaus g.1, Klaipėda).  

Seminaruose bus aptariama, kokios pavojingos cheminės medžiagos randamos Lietuvos paviršiniuose vandenyse ir nuotekose, kaip šių cheminių medžiagų valdymas įmonėje reglamentuojamas teisės aktais, kaip sudaryti patogią naudotojui cheminių medžiagų apskaitą įmonėje, kaip atpažinti vandens aplinkai pavojingas chemines medžiagas, kaip rengti/vertinti gaunamą saugos duomenų lapą, kaip pakeisti šias medžiagas mažiau pavojingomis, pristatomas TIPK leidimų išdavimo/gavimo rekomendacinis dokumentas, įsipareigojimai pagal Europos Sąjungos REACH reglamentą. Taip pat seminarų dalyviams bus pateikiamos praktinės užduotys.

Pranešimus skaitys Kauno technologijos universiteto Aplinkos inžinerijos instituto ir Baltijos aplinkos forumo specialistai.

Kviečiame dalyvauti cheminių medžiagų gamintojus, importuotojus, tolesnius naudotojus bei valstybinių institucijų darbuotojus.  

Registracijos anketą galite užpildyti internete čia:

Užpildytą registracijos anketą prašome atsiųsti iki spalio 14 d.

Kilus klausimams kreipkitės tel. 8 5 215 9287. 

Mokymų programa pridedama.

Seminaro trukmė – 9-18 val.

Seminaras yra nemokamas, taip pat dalyviams bus organizuoti pietūs ir kavos pertraukos. Dalyvių skaičius ribotas, todėl anksčiau užsiregistravusiems bus teikiama pirmenybė (jeigu bus daug norinčių, taip pat bus ribojamas ir dalyvių iš vienos organizacijos skaičius).


burberry outlet online