09.11.17

Kviečiame į seminarą „Sveikatai ir aplinkai saugesnių priemonių naudojimas grožio industrijoje“


Su pavojingomis ir mūsų sveikatai bei aplinkai kenkiančiomis cheminėmis medžiagomis susiduriame kasdien. Ypač pažeidžiama grupė – grožio industrijos darbuotojai.

VšĮ Baltijos aplinkos forumas ir grožio salonas „Greenas“ kviečia kirpyklų bei grožio salonų darbuotojus į nemokamą seminarą apie sveikatai ir aplinkai draugiškų produktų naudojimą.

Seminaro metu Baltijos aplinkos forumo aplinkosaugos projektų vadovė Audronė Alijošiutė papasakos apie mūsų aplinkoje egzistuojančias pavojingas chemines medžiagas bei grožio produktus, į kuriuos turėtume atkreipti ypatingą dėmesį.

Su konkrečiomis pavojingomis cheminėmis medžiagomis, jų poveikiais ir galimomis jų alternatyvomis supažindins Baltijos aplinkos forumo cheminių medžiagų specialistas Gražvydas Jegelevičius.

Asmeninę istoriją, paskatinusią sukurti draugiškas aplinkai ir žmogui priemones naudojantį grožio saloną, papasakos „Greenas“ vadovė Viktorija Parurytė.

Seminaras grožio industrijos darbuotojams vyks 2017 m. lapkričio 27 d. 10-13 val., Puodžių g. 11, Kaune, 207 aud.

Dalyvavimas renginyje – visiškai nemokamas. Dalyviams išduosime pažymėjimus apie išklausytą seminarą. Kviečiame registruotis į renginį paspaudus šią nuorodą.


burberry outlet online