15.11.18

Domina agroekologinis ūkininkavimas? Užsiprenumeruokite UNISECO projekto naujienlaiškį


Baltijos aplinkos forumas kartu su partneriais įgyvendina projektą UNISECO – Agroekologinių žemės ūkio sistemų tvarumo pažinimas ir gerinimas Europos Sąjungoje.

Netrukus pasirodys pirmasis projekto naujienlaiškis anglų kalba, tad kviečiame jo nepraleisti ir užsisakyti štai čia. 

Kam gali būti aktuali naujienlaiškio informacija? Ūkininkams, mokslininkams, politikos formuotojams, nevyriausybinėms organizacijoms, vietinėms bendruomenėms, vartotojams bei kitiems maisto grandinės dalyviams.

Pirmajame naujienlaiškyje sužinosite visą svarbiausią informaciją apie UNISECO bei jame dalyvaujančius partnerius. Mūsų komanda pasidalins tuo, kas buvo nuspręsta pirmąjame partnerių susitikime ir kokiuose renginiuose projektas jau buvo pristatytas. Taip pat sužinosite, kokiuose tinkluose galite mus rasti bei išgirsite daugiau apie startuojančią erdvę apsikeitimui žiniomis – UNISECO žinių mainų centrą. Taip pat pranešime jums apie kitus projektus, su kuriais bendradarbiaujame bei patirtis, kuriomis žadame pasidalinti. 

UNISECO naujienlaiškis pasirodys kas pusmetį, tad užsiprenumeruokite jį ir būkite tikri, jog nepraleisite svarbiausių UNISECO naujienų.


burberry outlet online