28.03.12

Kviečiame dalyvauti seminare „Pavojingų medžiagų šaltiniai ir valdymas laivų statyklose ir metalo apdorojimo pramonėje“


Baltijos aplinkos forumas kviečia į seminarą „Pavojingų medžiagų šaltiniai ir valdymas laivų statyklose ir metalo apdorojimo pramonėje“, kuris vyks balandžio 12-13 d.Liepojoje, Latvijoje (Europa City Hotel Amrita, Rigas g. 7/9) .

Renginyje bus pristatomi pavojingų cheminių medžiagų naudojimo metalų apdorojimo procesuose ir laivų statyklose pagrindiniai aspektai, informuojama apie REACH reglamento specifinius reikalavimus lydiniams, informuojama apie pavojingų cheminių medžiagų pakeitimą mažiau pavojingomis, aptariama, kokios pavojingos medžiagos yra išleidžiamos į aplinką laivų statyklose, inicijuojama diskusija tarp įmonių atstovų ir aplinkos apsaugos specialistų.

Šis seminaras skirtas laivų statyklų specialistams, metalo apdorojimo pramonės atstovams, valstybinių aplinkosaugos institucijų ir inspekcijų atstovams. 

Seminaras vyks rusų kalba.Seminaro darbotvarkė ir registracijos anketa pridedama. Prašome atsiųsti užpildytą registracijos formą iki balandžio 2 d. Laurai Stančei el. p.laura.stance@bef.lt, tel. 8 5 215 9287.Seminaras yra nemokamas, kelionę ir apgyvendinimą padengs organizatoriai, taip pat dalyviams bus organizuoti pietūs ir kavos pertraukos. Dalyvių skaičius ribotas, todėl anksčiau užsiregistravusiems bus teikiama pirmenybė (jeigu bus daug norinčių, taip pat bus ribojamas ir dalyvių iš vienos organizacijos skaičius).


burberry outlet online