29.08.11

Kviečiame dalyvauti mokymuose „Ekotoksikologinis nuotekų vertinimas”


Baltijos aplinkos forumas kviečia į mokymus „Ekotoksikologinis nuotekų vertinimas“, kurie vyksrugsėjo 27 d. Vilniuje (viešbutyje Congress, Vilniaus g. 2/15) ir rugsėjo 28 d. Klaipėdoje (viešbutyje ArArAT, Liepų g. 48a).  

Mokymų metu bus aptariama, kokios pavojingos medžiagos randamos nuotekose, kokie nuotekų vertinimo metodai šiuo metu naudojami, teisinė bazė, toksiškumo vertinimo problemos, ekotoksikologinio nuotekų vertinimo (angl. Whole effluent assessment (WEA)) ir cheminės analizės skirtumai ir kiti su nuodugniu nuotekų vertinimu susiję klausimai.

Kviečiame dalyvauti nuotekų valymo įmonių atstovus, suinteresuotus valstybinių institucijų ir laboratorijų darbuotojus.  Užpildytą registracijos anketą prašome atsiųsti iki rugsėjo 20 d. Laurai Stančei el. paštu laura.stance@bef.lt, kilus klausimams kreipkitės telefonu (8~ 5) 2159287. 

Mokymų programa pridedama.

Mokymų trukmė – pusė dienos (10:00 – 15:00 Vilniuje ir 12:00 iki 17:00 Klaipėdoje).

Mokymai yra nemokami, taip pat dalyviams bus organizuoti pietūs ir kavos pertraukos. Dalyvių skaičius ribotas, todėl anksčiau užsiregistravusiems bus teikiama pirmenybė (jeigu bus daug norinčių, taip pat bus ribojamas ir dalyvių iš vienos organizacijos skaičius).

Užsiregistruoti į mokymus galite užpildę registracijos formą.

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą  „Pavojingų medžiagų valdymas Baltijos jūroje (COHIBA)“.

Daugiau apie projektą: www.cohiba-project.net


burberry outlet online