Baltijos aplinkos forumas Lietuvoje yra pelno nesiekianti visuomeninė organizacija, vykdanti veiklą aplinkos apsaugos srityje. Dirbdami kaip nevyriausybinė organizacija, mes siekiame, kad visuomenė gyventų švarioje ir sveikoje aplinkoje, gamtiniai ištekliai būtų tinkamai naudojami, o turtinga gamtinė įvairovė būtų užtikrinta ateities kartoms. Tikime, kad mūsų planetą būtina saugoti ne nuo žmonių, bet drauge su jais.

Šiandien svarbiausios mūsų veiklos sritys ­– aplinkosaugos politikos formavimas, ryšiai su įvairiomis visuomenės grupėmis, institucinių gebėjimų stiprinimas, mokymai, visuomenės švietimas ir įvairios savanoriškos iniciatyvos. Bendradarbiaujame su įvairiomis organizacijomis, kurioms nesvetimos mūsų vertybės ir tikėjimas tuo, kad žmonės turi ir gali gyventi santarvėje su gamta.

Pagrindiniai mūsų veiklos principai – konstruktyvus dialogas, bendradarbiavimas, skaidrumas bei visuomenės informavimas. Bendradarbiaujame su įvairiomis su aplinkos apsauga susijusiomis valstybės institucijomis, verslo įmonėmis, mokslo įstaigomis ir kitomis organizacijomis Lietuvoje ir užsienyje, dalyvaujme NVO forumuose, nacionalinėse darbo grupėse.

Nuo 2003 m. organizacija priklauso tarptautiniam tinklui – BEF grupei, kurią sudaro biurai Latvijoje, Estijoje ir Vokietijoje. Nuo 2005 m. esame Lietuvos aplinkosaugines organizacijas vienijančios Aplinkosaugos koalicijos nariai.

BEF veikla pagal temas 

Apie žiniasklaidoje pasirodžiusią melagingą informaciją

2017-2018 metais žiniasklaidoje pasirodė daug melagingos informacijos, šmeižiančios mūsų organizacijos vardą. Pateikiame detalią informaciją apie šią tiesos neatitinkančią informaciją ir iškraipytus faktus. PDF faile aptariami straipsniai nuo 2017-09-28 iki 2018-04-19. Informacija bus pildoma.

burberry outlet online